De voordelen van de incasso

Beste incassobureau amsterdam,

Steeds meer Nederlanders maken gebruiken van de incasso om hun rekeningen te betalen. Dat is ook logisch, want uiteindelijk is dat de makkelijkste en meest gebruiksvriendelijke manier van betalen. Voor wie twijfelt zetten we de voordelen van de incasso eens op een rijtje.

1. Al uw betalingen verlopen voortaan automatisch. U hoeft slechts één maal een machtigingsformulier te ondertekenen.
2. U bent nooit te laat met betalen en loopt dus nooit het risico op onverwachte extra kosten.
3. Veilig: de incassant zal u altijd tijdig moeten laten weten wanneer hij een opdracht geeft om geld van uw rekening te laten halen. Meestal zal ook de bank via zijn internetomgeving een melding geven. Bovendien zijn er tal van controlemechanismen ingebouwd om u te beschermen.
4. Digitaal: Bij de meeste banken kan u tegenwoordig ook digitaal een machtiging afgeven. Handmatige ondertekening en extra papierwerk is zo volledig overbodig, wat de incasso nog gebruiksvriendelijker maakt.
5. Controle: u behoudt altijd de controle. U kan de opdracht van de incassant nog tot de laatste werkdag weigeren.
6. Terugboekingsrecht: indien er onterecht een incasso van uw rekening werd afgeschreven, kan u dat eenvoudig storneren. Dit kan tegenwoordig vaak via de internetomgeving van uw bank.

Zoals u merkt is de incasso over de jaren heen uitgegroeid tot een veilig en betrouwbaar betaalmiddel. Uw betalingen gebeuren automatisch en tijdig, terwijl u op beide oren kan slapen.

In category: overheid
Tagged with: