fridaynextshop: de plek om uw inkopen in te slaan

Dat je via het internet de voordeligste prijzen kunt vinden is geen oud nieuws. Fridaynextshop zet de boel letterlijk op stelten. Een grote online webshop met een breed assortiment om snel en voordelig kwalitatieve producten te bestellen.

tassen & sjalen

Mooie leren sjieke schoudertassen van het welbekende merk Royal Republiq. Ook wel afkomstig uit kopenhagen maar tegenwoordig ook in ons prachtige stadje Amsterdam te vinden. De tassen worden met veel zorg en kwaliteit gemaakt. Ze zijn tijdloos en gaan je hele leven lang mee. Een kleine investering waar je je hele leven baat bij zult hebben.

Ook de sjalen mogen niet ontbreken. De Kiss and Tell sjaal worden met veel passie en liefde met de hand geworven. Ze zijn ecovriendelijk en zullen zoals andere normale sjalen dat wel doen, na verloop van de niet verslijten of pluizen. De zijdes zijn afkomstig uit India met een afmeting van 195 bij 90 cm. De sjalen zijn modern, tijdloos en hebben de fashion te danken uit het Noordoosten van India.

Kunst

Ben jij een kunstliefhebber? Fridaynextshop biedt onder andere decoratieinsecten, schilderijen, vazen en 9trees aan. Het is de perfecte manier om je huis wat op te fleuren, ze brengen sfeer met zich mee en zijn in ieder interieur te combineren. Zo zal de foto van Mark van der Zouw een intrigerend verhaal met zich mee brengen. Dit is een foto die alleen op de fridaynextshop vekrijgbaar is. De Nederlandse fotograaf heeft hierbij gebruik gemaakt van verschillende plekken die zich in Nederland bevinden. Iedere locatie heeft haar eigen verhaallijn.

 

 

In category: winkelen