Hair extesions wat is er allemaal op de markt.

Vaak is het goede kwaliteit, vaak is het alleen te verkrijgen in de salons al hoewel je het ook vaak kan vinden op internet maar er mee moet uitkijken want vaak word het verkocht als menselijk maar terwijl het synthetisch is , terwijl je wel voor de prijs hebt betaalt voor het menselijk haar. Het menselijk haar kan uiteraard ook bijna net zoveel als je eigen haar op je hoofdhuid zoals: wassen, kleuren, stylen tot wel 221 graden.
Synthetisch haar.

Altijd gemaakt van verschillende soorten synthetische vezels. Er is wel veel meer aanbod van synthetisch haar dan menselijk haar. Vaak in drogisterijen, schoonheid winkels en ook vaak online veel meer verkrijgbaar. Je hebt wel sommige OxY hairextensions met synthetische haren die je kan stylen tot 110 graden. Maar bij de meeste smelt het omdat het synhetisch is.

Verschillende manieren aanbrengen.
Het kan op verschillende manieren worden bevestigd. Je kan natuurlijk zelf kiezen wat je wilt maar het heeft ook te maken met je eigen haar, in welke toestand het is en hoelang je er mee wilt doen en of je ze dag en nacht wilt dragen of ze op elk moment uit wilt doen. En komt er ook nog het budget erbij kijken hoeveel je er aan uit wilt geven.

In category: Uncategorized