LED Neon Flex Vervangt Neon Technologie

Neonlichten en borden zijn al vele jaren lang populair voor reclame en promotie-instrumenten, en het is vrij gemakkelijk te zien waarom. Niets buiten neonverlichting geeft dat dramatische, opvallende effect. Neonlichten en borden zijn erin geslaagd om relevant te blijven voor tientallen jaren, maar de technologie die wordt gebruikt om deze betoverende lichten te creƫren wordt nu vervangen. Veel bedrijven, groot en klein, zijn nu aan vervanging toe van de traditionele TL-buizen met een innovatieve lichtbron genaamd LED Neon Flex. Deze verlichting is bekend om zijn flexibiliteit, letterlijk en figuurlijk. Het biedt veiligheid, gemak en kwaliteit tegen lagere kosten dan traditionele neonbuizen. De flexibiliteit en het strakke design van deze buizen breiden de mogelijkheden uit voor het ontwerp van neonlichten op gebouwen, borden, en nog veel meer. Neon Flex of te wel led neon verlichting garandeert al het drama van de traditionele neonlichten met minder gedoe en met een meer betaalbare prijs.

LED Neon Flex lampen zijn veiliger dan traditionele neonlichten, voor mens en milieu. Traditionele buizen bevatten potentieel schadelijke gassen zoals kwik en neon. Zij maken deel uit van glazen buizen, die altijd het risico lopen om te breken. Neon Flex lampen zijn verpakt in een flexibele polymeer, waardoor het risico van schade door breuk daalt. Deze lichten zijn zelfs koel om aan te raken! Daarbovenop bevatten deze lampen geen schadelijke gassen. In plaats daarvan worden deze lampen gemaakt met behulp van light emitting diodes (LED’s).

Neon Flex lampen zijn gemakkelijker om mee te werken, te installeren en nog eenvoudiger te verpakken en verzenden. Dit is vanwege hun slanke, ruimtebesparende ontwerp. Neon Flex buizen zijn dunner dan de traditionele buizen, die kunnen zorgen voor een meer gedetailleerd lichtontwerp. Dankzij de wonderen van LED-technologie is er zelfs een breder scala aan animatie-opties. Neon Flex lampen zijn ook verkrijgbaar in meer kleuren dan de traditionele neonlichten. De kleuren kunnen ook worden aangepast of verschoven. Deze neonverlichting zullen helderder en duidelijker schijnen, geweldig om ervoor te zorgen dat tekens worden opgemerkt uit de verte. En omdat Neon Flex verlichting minder energie verbruikt dan de traditionele neon-technologie, bieden deze lampen een hogere kwaliteit verlichting tegen een lagere kostprijs. Deze flexibele neon verlichting heeft potentieel om in een mum van tijd te betalen voor zichzelf, en er zullen geen zorgen zijn over het onderhoud.

In category: winkelen
Tagged with: ,