Rust in je interieur

Steeds meer mensen worden zich sterk bewust van het belang van een goed evenwicht tussen werk, sociaal leven en persoonlijke ontspanning. Vooral dat laatste is erg belangrijk voor je gezondheid. Even helemaal tot rust komen in een vertrouwde omgeving en waar kan dit nu beter dan thuis? In-House heeft daar een antwoord op.

Daarvoor is het wel belangrijk dat je interieur rust uitstraalt. Zelf merk ik dat als mijn huis niet aan kant is, de onrust in mij alleen maar toeneemt. Rust in huis betekent rust in je hoofd. Zorg er dan ook, om te beginnen, voor dat je huis er opgeruimd uitziet. Heb je bijvoorbeeld wel voldoende bergruimte? Kies voor praktische kasten waar je een hoop spullen in kwijt kunt en die je volledig kunt afsluiten. Zo heb je genoeg plek om je spullen te bewaren, terwijl het niet in het zicht staat. Als je na een lange dag eindelijk een momentje voor jezelf hebt is het de hoogste tijd voor een relax moment.

Intens van je huis genieten kan pas met de juiste inrichting, die past bij jou persoonlijkheid. Kies als sterke basis voor een bank om te relaxen en een ruime eettafel als centraal punt in de kamer, zo combineer je functionaliteit met sfeer. Ben je echt toe aan meer rust en order in je huis, maar heb je geen idee waar je moet beginnen maak dan eens een moodboard.

Kies afbeeldingen die je aanspreken van meubels en woondecoraties en ga pas daarna over tot een aankoop. Kijk voor inspiratie eens bij de collectie van In-House. Bij dit eigenzinnige woonmerk staat het belang van een hoge kwaliteit in combinatie met comfort meubels centraal. Het assortiment dat ze bieden is zeer ruim en bevat alle mogelijke woontrends die er te bedenken zijn, en rijkere inspiratiebron zal je niet snel vinden.

In category: Huis en tuin