Spaanse voetbal expert: Pete Jenson.

Pete staat bekend als officiële Madridspeler, met de lancering van het merk ‘Bale’ kan het echte werk beginnen. (ook interessant is het inkomen voetballer inzien)

Madrid miste de kans om hem tijdens de middagaftrap tegen de club Athletic Bilbao in te zetten om de Dubaise wereld een eerste klasse speler in actie te zien, waarop hun sponsorshirt van de Emiraten te zien zou zijn.

De Emiraten  zijn de dagen aan het aftellen tot Januari hopend dat Madrid hun niet te hard aanpakt in de Primera División La Liga’s met Bale als topspeler.

“Ik denk dat het een commerciële wedstrijd wordt,” onthulde de voormalig sportdirecteur Arrigo Sachhi eerder deze zomer. “Ik denk dat Madrid, dacht dat hun sponsors besloten om in Britse spelers te investeren”

Voetbal en de arbeidersklasse

Wordt de voetbal arbeidsklasse negatief beïnvloedt door de torenhoge £50m vlieg- en £126  wedstrijdtickets?

BBC sport vraagt een fan, die eigenaar van een financiële website is om een mening.

Madrid heeft het ervaren, toen Neymar tekende bij Barcelona, Catalaanse club sloot niet kort daarna een nieuw contract af met Panasonic.

De audiovisuele reus was namelijk al sponsor van vele Braziliaans spelers en Bale zal 50% van zijn portretrechten aan de club moeten afstaan. Ze willen hem tot 512 miljoen euro inkomsten laten ophoesten tegen het einde van zijn contract afloopt.

Ben jij nieuwsgierig naar meer voetbalcijfers en salarissen van professionele voetballers? Typ eens de website van Voetbal lifestyle in, hierin is een geheel overzicht te vinden met de huidige salarissen.

In category: Zakelijk