Verloren / gestolen autosleutel? – Slotenmaker of dealer?

In de eerste plaats wil ik het proces van het terug gaan naar uw auto fabrikant of leverancier en het aanvragen van een nieuwe vervangende autosleutel bespreken, ik zal dan bespreken wat de auto 24 uurs slotenservice in Rotterdam zou doen in deze situatie en praten over de mogelijke kosten in beide situaties;

Optie 1 – Contact opnemen met uw autodealer;

Je zou een gesprek kunnen gaan met uw dealer, die dan zou vragen waar de auto zich bevindt, als het uit de buurt van uw huis is, bijvoorbeeld op een parkeerplaatss, moet invorderingskosten betalen voor het bedrijf die de auto hebben opgehaald. Dit zou ongeveer 80 – 150 kosten.

U zou dan worden geadviseerd om uw auto voor maximaal vijf dagen te houden of wanneer ze tijd hebben om nieuwe sleutels enz te maken. U kunt nu indien nodig nodig ook een auto  huren om verder te gaan naar uw week of je zou kunnen worden geld te verliezen vooral als u een handelaar of vereisen een auto voor uw werk. Kosten van een auto voor maximaal 5 dagen zou kunnen zijn ongeveer 100 – 300 bedragen.

Optie 2 – Contact opnemen met uw lokale auto slotenmaker;

U zou uw lokale auto slotenmaker kunnen bellen voor een vervangende auto sleutel en meestal zouden zij in staat zijn om op dezelfde dag bij te wonen.

Het voordeel van het bellen van een slotenmaker is dat ze op de weg naar je toe komen en je auto niet afgesleept hoeft te worden.

De slotenmaker zou dan adviseren over de kosten van een nieuwe sleutel voordat het werk wordt uitgevoerd. Hij of zij zou dan toegang krijgen tot uw voertuig met behulp van niet-destructieve methoden van binnenkomst. Een nieuwe sleutel zou dan worden gesneden en geprogrammeerd om uw auto met behulp van de nieuwste autosleutel programmerdende apparatuur. Je zou ook de mogelijkheid van ‘vergrendeling’ kunnen krijgen de oude auto sleutels uit dus zouden ze niet langer uw ontsteking te beginnen, dit is erg handig als je denkt dat de sleutels zijn gestolen.

In category: winkelen