verrassende voordelen van zuurzak bladeren voor uw gezondheid

Zuurzak bladeren kunnen kankercellen remmen en kanker sneller en effectiever genezen dan chemotherapie, wat naast de oplopende kosten ook tot zware bijwerkingen leidt. In feite heeft onderzoek bewezen dat zuurzak een actief bestanddeel heeft dat 10000 keer sterker is dan chemotherapie bij het bestrijden van kankercellen. Zo kunnen zuurzak bladeren verschillende soorten kanker behandelen, waaronder prostaat-, long- en borstkankers. Voor de behandeling kookt u 10 zuurzak bladeren in 3 kopjes water tot er maar 1 kopje water over is, druk het af en laat het afkoelen en drink dit brouwsel elke ochtend gedurende 3-4 weken om verbetering te bepalen.

Behandeling van rugpijn:
Rugpijn wordt tegenwoordig vaak ervaren, vooral tijdens het sporten. Het gebruik van chemische middelen voor rugpijn kan bijwerkingen veroorzaken. Zuurzakken zijn een effectieve kruidenremedie voor de behandeling van rugpijn zonder enig negatief effect. U kunt 20 stukjes bladeren in 5 kopjes water laten koken tot er nog maar 3 kopjes water over zijn. Drink ¾ kopje van dit brouwsel één keer per dag voor opluchting.

Behandeling van eczeem en reuma:
Reumatische aandoeningen komen vaak voor bij oudere mensen en veroorzaken veel pijn. Zuurzakken bladeren zijn een natuurlijke behandeling voor artritis pijn. Gebruik hiervoor de zuurzakblaadjes maal ze tot ze glad worden en breng het tweemaal per dag aan op de lichaamsdelen die worden getroffen door pijn door artritis en eczeem.

Behandeling van diabetes:

Het limiet van normale suikerniveaus varieert van 70 mg tot 120 mg. Aangenomen wordt dat de voedingsstoffen in zuurzakblaadjes de bloedsuikerspiegel in het normale bereik stabiliseren. De extracten van zuurzak bladeren kunnen worden gebruikt als een van de natuurlijke diabetes remedies. Dit alles maakt deze bladeren gunstig voor diabeet.

In category: Gezondheid