Zo krijg jij je ex niet terug!

Hoe krijg ik mijn ex terug tips en hoe vooral niet? Ik ga je vertellen wat je niet moet doen wanneer je een ex terug wilt. Honderden mensen is soortelijke situaties hebben een goede kans om te herenigen met hen ex, maar ze maken zonder het zelf te beseffen fouten die hen klap op de vuurpijl mist. Er zijn twee redenen waarom men domme dingen doet die hen ex verder afstoot en de kansen om samen te komen verminderen.

De eerste reden: ze raken overweldigd in emoties.

Mensen raken te overweldigd in hen emoties waardoor ze geen controle hebben over zichzelf. Ze zeggen of doen dingen waarvan ze weten dat het niet verstandig is.  Een voorbeeld hiervan is als de relatie in een ruzie is beëindigd dat je jouw ex een kwetsend Whatsapp bericht opstuurt. Je weet dat het stom is om te doen, maar je kunt jezelf niet onder controle houden.  Ik hoef je niet duidelijk te maken dat je er achteraf spijt van zult krijgen, maar hopelijk zul je er extra rekening mee houden.

De eerste reden: wat je denkt dat het juiste is, is eigenlijk het verkeerde

Je denkt de juiste aanpak te hebben om hem terug te krijgen, wat logisch gezien het beste werkt. Zoals het proberen te veranderen van je ex’s gedachtes is eigenlijk het tegenovergestelde van wat je zou moeten doen. Dus laat me je hier een voorbeeld in geven. De meeste mensen proberen na een paar weken in contact te komen met hen ex, om over de breuk te praten. Misschien zoeken ze naar aandacht of misschien zoeken ze naar manieren om een ex te overtuigen om een tweede kans te geven.

In de werkelijkheid is dit 100% garantie om de dingen erger te maken dan ze al zijn. Je wilt in de eerste instant helemaal niet met je ex praten binnen de eerste weken na de relatiebreuk.  Zelfs wanneer het op het eerste gezicht een vanzelfsprekend iets lijkt om te doen. Hoe groot de uitdaging ook wezen mag, het contact compleet afkappen in het begin is een absolute must na de breuk. Vertrouw mij hier gewoon op. Zelfs wanneer je denkt dat je de perfecte woorden hebt om haar van gedachte te doen veranderen, praat gewoon niet me je ex. Je wilt je ex in een shock duwen door om te leren gaan hoe het is om uit het niets zonder jouw verder te moeten leven. Je ex was gewend om je iedere dag om zich heen te hebben en wanneer je spontaan verdwijnt zal de pijn en gevoelens van gemis intenser zijn dan wanneer je elke dag met je ex spreekt.

 

In category: Relatie | Uncategorized
Tagged with: